Η Εθνική ομοψυχία αποτελεί ανάγκη ύπαρξης.

Για άλλη μια φορά δημοσιεύω στο ιστολόγιό μου την ανάρτηση στο φέις μπουκ του φίλου και μαθητή μου Σταμάτη Μούντριχα. Είναι πέρα για πέρα αληθινό, ουσιαστικό και με εκφράζει απόλυτα και πιστεύω πως όχι μόνον εμένα.

Οίκοθεν νοείται ότι ουδεμία παρέμβαση έκανα στα γραφόμενά του. Ούτε καν για να διορθώσω τα κόμματα ως σημεία στίξεως.

KΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!

Η μη απόφαση μετ΄επαίνων του προχθεσινού Eurogroup, αποτελεί τρανή απόδειξη όσων κατά καιρούς ισχυρίζομαι, για την τύχη της Ελλάδας, μέσα σ΄αυτήν την Ε.Ε.
Μπορεί για τους περισσότερους από εσάς, υπεύθυνη αυτής της κατάστασης να είναι η σημερινή κυβέρνηση, αλλά παρά τις δικές της ευθύνες για την διαχείριση της κατάστασης, η κατάσταση έχει προκύψει από τις ενδοτικές πολιτικές που ακολούθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Με κλοπές, διαπλοκές, μίζες και κακή διαχείριση, οδήγησαν την χώρα σε οικονομική κατάρρευση. Είμαστε πτωχευμένοι από το 2009, για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί.
Η οικονομική κατάρρευση, συνδέεται άμεσα με την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος. Αυτό δεν κατάφεραν ή δεν θέλησαν να το κατανοήσουν όσοι στελεχώνουν το πολιτικό σύστημα με προεξάρχοντες τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης.
Είναι ανάγκη να σας θυμίσω τι έλεγαν ο Σημίτης για την ΟΝΕ, ο Παπανδρέου για το Δ.Ν.Τ. και τα φερέφωνα τους στα κανάλια της διαπλοκής??? Ο ανεκδιήγητος Πρετεντέρης ομολόγησε.
Κάτω από τις συνθήκες ομηρείας που τεχνιέντως και με την προδοτική συμπεριφορά των δικών μας δημιούργησαν, η Ελλάδα έγινε μοχλός για τους δικούς τους γεωστρατηγικούς και γεωοικονομικούς σκοπούς.
Ξένοι και ντόπιοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι η Ε.Ε. αποτελεί πανάκια δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν, ότι τάχα θα μπορούσε με μάγια να λύσει κάθε πρόβλημα που αφορούσε την χώρα είτε οικονομικό είτε σχετικό με την εξωτερική πολιτική.
Είναι ανάγκη να σας θυμίσω ότι η ανύπαρκτη Ε.Ε. ως Ευρωπαϊκή οντότητα ούτε την οικονομία, ούτε την εξωτερική πολιτική για την προάσπιση των Ελληνικών συμφερόντων βοήθησε, ούτε καν τα σύνορα της χώρας μπόρεσε να εγγυηθεί????
Η πραγματικότητα αδέρφια είναι ότι οι προστάτες και σύμμαχοι μας υποβίβασαν στην Β! Εθνική, μας κατέστησαν τριτοκοσμική χώρα, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το Δ.Ν.Τ. με τους επαχθείς όρους του, τα ηθελημένα λογιστικά λάθη του και την τακτική του, υποχρέωσαν την Ε.Ε. να αποχωρήσει των ευθυνών και των υποχρεώσεων έναντι κράτους μέλους του. Στην σύγκρουση δε των συμφερόντων που ο καθ΄ένας απ αυτούς εκφράζει, η Ελλάδα βρίσκεται στην μέση και όπως όλοι γνωρίζουν, κατέστη ο καρπαζοεισπράκτορας της ιστορίας.
Στεγάσαμε αδέρφια τα συμφέροντα της χώρας στο γύφτικο τσαντίρι της Ε.Ε. και όχι μόνο δεν δικαιωθήκαμε αλλά καταντήσαμε θύματα στυγνής και άτεγκτης κηδεμονίας. Προτεκτοράτο, που λέγαμε παλιά στο Κ.Κ.Ε.
Δυστυχώς, με όσα εγώ καταλαβαίνω, ο κόσμος και ιδιαίτερα οι νέοι, δεν αντιλαμβάνονται την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα.
Ίσως όλη αυτή η προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε. να έχει εξουδετερώσει τα Εθνικά μας αντανακλαστικά. Η κοινωνική και Εθνική συνοχή, έχουν δεχτεί καίρια πλήγματα. Μας έχουν διαλύσει σαν κράτος.
Ακόμη και οι ΄΄επαναστατικές΄΄ φωνές του αντιεξουσιαστικού χώρου, ούτε στην ρητορεία τους δεν περιέχουν την προάσπιση των Εθνικών μας συμφερόντων, των λαϊκών συμφερόντων. Σκάνε τις μπόμπες τους στον γάμο του Καραγκιόζη.
Επιμένω ότι δεν είναι καιρός για αντιπαραθέσεις σε ιδεολογικό επίπεδο, ούτε για φανατισμούς και κοπαδοποίηση στα μαντριά των κομμάτων εξουσίας. Αυτή η πατρίδα είναι δικιά μας. Και των αριστερών και των δεξιών. Αυτούς δεν τους νοιάζει από ποιον θα την πάρουν. Γιαυτό η Εθνική ομοψυχία, αποτελεί ανάγκη ύπαρξης.
Οι φασίστες καραδοκούν στην γωνία, να μετατρέψουν το Εθνικό σε Εθνικιστικό.
Αυτή η άθλια Ε.Ε. του Σόϊμπλε με τα μνημόνια , την λιτότητα και την υποταγή των λαών στα συμφέροντα που εκπροσωπεί, αν δεν καταστραφεί, θα φάει πολύ κοσμάκη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s